Oeps! Je kunt tijdelijk niks bestellen.
1 mei a.s. gaat de vernieuwde website live met onze vaste WoefBoxen! En: een super unique nieuwe WoefBox!

De WoefBox is het leukste hondencadeau van Nederland en België en alleen online te bestellen op onze site. Maak een keuze uit de verschillende verrassingsboxen die wij aanbieden, geef aan wanneer je wilt dat wij het cadeau verzenden (en laat het cadeau bezorgen bij jezelf of bij iemand anders) en geniet samen met je hond(en) van jullie aankoop! Lees hieronder alles over WoefBox.


1. Kies je WoefBox

Maak een keuze uit de verschillende verrassingsboxen die wij aanbieden.

2. Kies je afleverdatum

Geef aan in welke week je wilt dat wij de WoefBox verzenden.

3. Ontvang je WoefBox

Open de WoefBox samen met je hond en geniet samen van dit cadeau.


Over WoefBox

De WoefBox koop je eenmalig, dus je zit nergens aan vast. Gewoon een leuk cadeau! Abonnementen zijn momenteel nog niet beschikbaar en mocht dit in de toekomst wel het geval zijn, dan zullen we dit duidelijk vermelden alvorens je de bestelling plaatst.

Thema WoefBoxen

In ons assortiment vind je verrassingsboxen gericht op een speciaal thema. In deze cadeaubox zitten zoveel mogelijk artikelen die een link hebben met het betreffende thema. De themaboxen zijn slechts in een bepaalde periode verkrijgbaar. Check onze site dus regelmatig voor nieuwe themaboxen en/of volg ons op Facebook en Instagram. De exacte inhoud kunnen we natuurlijk niet verklappen  maar in iedere WoefBox zitten meerdere snacks voor je hond en sowieso één hondenspeeltje. Behalve de speciale themaboxen, hebben wij ook heerlijke cadeauboxen die je het hele jaar door kunt bestellen.

Het hele jaar door verkrijgbaar

Verjaardag WoefBox

Vier de verjaardag van je hond met de speciale Verjaardag WoefBox. Deze cadeaubox is het gehele jaar door verkrijgbaar en je kan deze al enkele weken van te voren bestellen. Tijdens het afrekenproces kan je aangeven in welke week wij deze box moeten opsturen. Uiteraard is de Verjaardag WoefBox ook erg leuk om cadeau te doen aan de hond van iemand anders!

Puppy WoefBox

Ook de Puppy WoefBox is het gehele jaar door verkrijgbaar. Deze cadeaubox is speciaal samengesteld voor puppy’s en omdat een hond maar korte tijd de leeftijd van pup heeft, is de inhoud van deze box vrijwel altijd hetzelfde. De Puppy WoefBox is het ideale welkomstcadeau  voor je eigen pup, maar het is natuurlijk ook een geweldig leuk cadeau voor de pup van iemand anders.

 

Welke WoefBox je ook kiest, je hond wordt gegarandeerd verrast met een leuk en origineel cadeau. Daarnaast garanderen wij dat de waarde van de losse producten in de WoefBox altijd hoger is dan hetgeen je ervoor betaalt.

Verzenden WoefBox

Tijdens het bestelproces kan je aangeven in welke week je wilt dat wij je WoefBox verzenden. De boxen worden één keer per week bij ons afgehaald door onze transporteur en je vult eenvoudig het weeknummer in waarin je wilt dat de box wordt afgehaald. Normaliter worden de WoefBoxen één tot twee werkdagen later afgeleverd. Zo kan je zelf beslissen wanneer je de WoefBox in huis wilt hebben.

Heb je nog meer vragen over WoefBox? Op onze WoefBox FAQ pagina lees je nog veel meer over de WoefBox en krijg je antwoord op alle veelgestelde vragen. Hieronder nog enkele nuttige dingen om te weten over WoefBox:

Geschikt voor alle honden

Alle WoefBoxen zijn geschikt voor zowel kleine als grote honden. Alleen voor puppy’s hebben wij een speciale Puppy WoefBox samengesteld.

Iedere box een leuke inhoud

Iedere WoefBox wordt gevuld met een leuke en originele inhoud. De waarde van de producten is gegarandeerd hoger dan de prijs van de WoefBox en in iedere WoefBox zitten gegarandeerd meerdere snacks en sowieso één speeltje. De exacte inhoud kunnen we natuurlijk niet verklappen en dit maakt het extra  leuk om de WoefBox samen met je hond uit te pakken!

Voor iedere gelegenheid een smakelijk cadeau

Een hond verdient natuurlijk alle aandacht en liefde van zijn baasje en op bepaalde momenten mag je hond natuurlijk best wel eens extra verrast worden. En welke gelegenheid dit ook is, een WoefBox valt altijd in de smaak. Denk bijvoorbeeld aan de Verjaardag WoefBox, de Dierendag WoefBox of de December WoefBox voor onder de Kerstboom. Natuurlijk is het ook erg leuk om een WoefBox cadeau te geven aan iemand anders!