skip to Main Content

WoefBox is hét leukste hondencadeau van Nederland en België. Alleen te bestellen op onze site, dus een uniek cadeau voor (jouw) trouwe viervoeters. Zoek een leuke box uit, geef aan wanneer je ‘m wilt ontvangen en geniet met jouw hond(en) van de verrassende producten. Wil je ‘m cadeau geven? Geen probleem: voer het adres in van de gelukkige en zijn baasje én wij zorgen dat-ie op het gekozen moment wordt geleverd. Hieronder lees je alles over WoefBox.

Zo werkt het

1. Kies je WoefBox

Maak een keuze uit de verschillende boxen die wij aanbieden.

2. Kies je afleverdatum

Geef aan wanneer jij de WoefBox wilt ontvangen.

3. Geniet van je WoefBox

Open de WoefBox samen met je hond; nu kan het genieten beginnen.

Over WoefBox

WoefBox koop je eenmalig. Je zit nergens aan vast. Gewoon een leuk cadeau voor jezelf of een andere hondenvriend. Momenteel bieden wij géén abonnementen aan. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan brengen wij de Woefbox-fans natuurlijk als eerste op de hoogte. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Thema WoefBoxen

Het assortiment van Woefbox telt momenteel drie varianten. Deze themaboxen zijn het hele jaar verkrijgbaar zijn. Maak kennis met de:

  • VerjaardagsWoefBox
  • Puppy Woefbox
  • WoefBox Original

In de betreffende box zitten zoveel mogelijk producten, die een link hebben met het betreffende thema. Met de VerjaardagsWoefBox kun je de verjaardag van je hond extra vieren. En de Puppy WoefBox bevat alle producten, waarmee je je pup een goede start geeft. Zo zit er in iedere box altijd wel een snack, dierenvoeding én een hondenspeeltje. De verjaardags- en puppybox hebben altijd dezelfde inhoud; de WoefBox Original is een seizoensgebonden WoefBox. Daardoor wisselt de inhoud van die box regelmatig.

Welke WoefBox je ook kiest, je hond wordt gegarandeerd verrast met een leuk en origineel cadeau. Daarnaast garanderen wij dat de waarde van de losse producten in de WoefBox altijd hoger ligt dan hetgeen dat jij er voor betaald hebt.

Het hele jaar door verkrijgbaar

Nieuwsgierig geworden naar de boxen? Laten we alvast een tipje van de sluier oplichten.

VerjaardagsWoefBox

Vier de verjaardag van je hond met de speciale VerjaardagsWoefBox. Deze cadeaubox is het hele jaar door verkrijgbaar. Je bestelling alvast inplannen? Dat kan! Bij het afrekenproces geef je dan aan wanneer jij jouw box wilt ontvangen. Uiteraard is de VerjaardagsWoefBox ook erg leuk om cadeau te doen aan de hond van iemand anders!

Puppy WoefBox

De Puppy Woefbox is een must voor ieder die binnenkort een pup in huis krijgt. Speciaal samengesteld om jouw nieuwe vriend een goede start te geven. Leuk voor jezelf én het perfecte cadeau voor de mensen uit jouw omgeving die voor het eerst een hondje hebben. Ze doen zo volop inspiratie op en leren verrassende producten kennen. De inhoud van de box is vrijwel altijd hetzelfde; dit zijn namelijk de must haves voor puppy’s – daar moet je niet in wisselen; ze zijn namelijk maar zo kort pup. De Puppy WoefBox is het hele jaar door verkrijgbaar.

WoefBox Original

De WoefBox Original is zó lekker gevuld dat jouw viervoeter zijn/haar poten erbij aflikt! De WoefBox Original is seizoensgebonden, dit betekent dat ieder seizoen de box weer compleet anders gevuld zal zijn. In het voorjaar is deze box omgetoverd in de WoefBox Original | Hot-Dog editie en staat geheel in het BBQ thema. Boordevol overheerlijke, vlezige en plezierige producten. In het najaar wordt deze box omgetoverd in naar een herfst/winter editie!

Als er nieuwe boxen worden gelanceerd, dan kondigen we dat natuurlijk als eerste aan via onze eigen kanalen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Verzenden WoefBox

Je bent natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar al die producten in jouw Woefbox. Gelukkig hoef je daar niet lang op te wachten. De VerjaardagsWoefbox, Puppy Woefbox en Woefbox Original worden namelijk dagelijks verzonden. Wil je ‘m op een ander moment ontvangen, dan kun je tijdens het bestelproces gewoon aangeven wanneer wij ‘m mogen versturen. Zo kun je je cadeautje voor een speciale gelegenheid – zoals de verjaardag of een komst van een puppy – gewoon op tijd bestellen. WoefBoxen worden normaliter één tot twee werkdagen na verzending geleverd.

Heb je nog meer vragen over WoefBox? Op onze WoefBox FAQ pagina lees je krijg je antwoord op alle veelgestelde vragen. Hieronder nog enkele nuttige dingen om te weten over WoefBox:

Geschikt voor alle honden

Alle WoefBoxen zijn geschikt voor zowel kleine, als grote honden. Voor puppy’s hebben wij speciaal de Puppy WoefBox samengesteld.

Iedere box een leuke inhoud

Iedere WoefBox wordt gevuld met leuke en originele cadeautjes. De waarde van de producten ligt gegarandeerd hoger dan de prijs van de WoefBox. Je kunt in iedere box sowieso meerdere snacks en één speeltje verwachten. Kortom: het uitpakken is een feestje waarbij jouw hond niet mag ontbreken. Het genieten kan meteen beginnen.

Voor iedere gelegenheid een smakelijk cadeau

Een hond verdient natuurlijk alle aandacht en liefde van zijn baasje. Op bepaalde momenten mag je jouw hond natuurlijk nog eens extra in het zonnetje zetten. Welke gelegenheid dat ook is; een WoefBox valt altijd in de smaak. Bestel ‘m dan ook niet alleen voor jezelf, maar geef ‘m ook cadeau aan familie en vrienden. Wij zijn er van overtuigd dat zij met hun trouwe viervoeter deze verrassing echt kunnen waarderen.

Back To Top
×Close search
Zoeken