skip to Main Content

Samenwerken met WoefBox

Jouw product of reclamemateriaal in de WoefBox? Dat kan! Bij WoefBox zijn we altijd op zoek naar de leukste, lekkerste en nieuwste producten voor honden. Wij willen baasjes steeds weer verrassen met innovaties voor hun viervoeter. Het kan dan gaan om een smakelijke snack, een leerzaam speeltje, fijn verzorgingsproduct en ga zo maar door. Verras ons!

We hebben verschillende mogelijkheden voor producenten en leveranciers. Zo kun je een product aanleveren voor in de box, een flyer of ander reclamemateriaal, maar het is ook mogelijk om extra publiciteit voor je product te krijgen in de box, op onze blog en goed scorende social media-kanalen.

Vragen? Neem dan contact op via info@woefbox.nl t.a.v. Eric

Bloggers, vloggers en social influencers:

WoefBox werkt daarnaast samen met bloggers, vloggers en social influencers. In overleg kunnen we kijken wat er aan extra publiciteit voor jouw product mogelijk is.

Aanmelden

Bloggers, vloggers en social influencers kunnen contact met ons opnemen via deze aanmeldpagina. Vergeet hierbij niet je unieke bezoekers per maand en aantal volgers op social media door te sturen. Als er mogelijkheden zijn voor een samenwerking, dan nemen wij contact met jouw op.

Het hele jaar door verkrijgbaar

Nieuwsgierig geworden naar de boxen? Laten we alvast een tipje van de sluier oplichten.

VerjaardagsWoefBox

Vier de verjaardag van je hond met de speciale VerjaardagsWoefBox. Deze cadeaubox is het hele jaar door verkrijgbaar. Je bestelling alvast inplannen? Dat kan! Bij het afrekenproces geef je dan aan wanneer jij jouw box wilt ontvangen. Uiteraard is de VerjaardagsWoefBox ook erg leuk om cadeau te doen aan de hond van iemand anders!

Puppy WoefBox

De Puppy Woefbox is een must voor ieder die binnenkort een pup in huis krijgt. Speciaal samengesteld om jouw nieuwe vriend een goede start te geven. Leuk voor jezelf én het perfecte cadeau voor de mensen uit jouw omgeving die voor het eerst een hondje hebben. Ze doen zo volop inspiratie op en leren verrassende producten kennen. De inhoud van de box is vrijwel altijd hetzelfde; dit zijn namelijk de must haves voor puppy’s – daar moet je niet in wisselen; ze zijn namelijk maar zo kort pup. De Puppy WoefBox is het hele jaar door verkrijgbaar.

DierenLot Verrassings WoefBox

Jouw hond verrassen én tegelijkertijd een dier in nood helpen? Dat doe je met de DierenLot Verrassings WoefBox. Deze box wisselt regelmatig van inhoud en zit vol met gezonde snacks en veilig speelgoed. Leuk om te krijgen én te geven. Zeker omdat je er het goede doel mee steunt. Van iedere verkochte verrassingsbox gaat namelijk één euro naar Stichting Dierenlot. Deze stichting staat klaar voor verwaarloosde, mishandelde en in de steek gelaten dieren in zowel binnen- als buitenland.

Als er nieuwe boxen worden gelanceerd, dan kondigen we dat natuurlijk als eerste aan via onze eigen kanalen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.

Verzenden WoefBox

Je bent natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar al die producten in jouw Woefbox. Gelukkig hoef je daar niet lang op te wachten. De VerjaardagsWoefbox, Puppy Woefbox en Dierenlot Verrassings Woefbox worden namelijk dagelijks verzonden. Wil je ‘m op een ander moment ontvangen, dan kun je tijdens het bestelproces gewoon aangeven wanneer wij ‘m mogen versturen. Zo kun je je cadeautje voor een speciale gelegenheid – zoals de verjaardag of een komst van een puppy – gewoon op tijd bestellen. WoefBoxen worden normaliter één tot twee werkdagen na verzending geleverd.

Heb je nog meer vragen over WoefBox? Op onze WoefBox FAQ pagina lees je krijg je antwoord op alle veelgestelde vragen. Hieronder nog enkele nuttige dingen om te weten over WoefBox:

Geschikt voor alle honden

Alle WoefBoxen zijn geschikt voor zowel kleine, als grote honden. Voor puppy’s hebben wij speciaal de Puppy WoefBox samengesteld.

Iedere box een leuke inhoud

Iedere WoefBox wordt gevuld met leuke en originele cadeautjes. De waarde van de producten ligt gegarandeerd hoger dan de prijs van de WoefBox. Je kunt in iedere box sowieso meerdere snacks en één speeltje verwachten. Kortom: het uitpakken is een feestje waarbij jouw hond niet mag ontbreken. Het genieten kan meteen beginnen.

Voor iedere gelegenheid een smakelijk cadeau

Een hond verdient natuurlijk alle aandacht en liefde van zijn baasje. Op bepaalde momenten mag je jouw hond natuurlijk nog eens extra in het zonnetje zetten. Welke gelegenheid dat ook is; een WoefBox valt altijd in de smaak. Bestel ‘m dan ook niet alleen voor jezelf, maar geef ‘m ook cadeau aan familie en vrienden. Wij zijn er van overtuigd dat zij met hun trouwe viervoeter deze verrassing echt kunnen waarderen.

Back To Top
×Close search
Zoeken