skip to Main Content
Sea Jerky Tiddlers Van Fish4Dogs Smakelijke Award-winnaar

Sea Jerky Tiddlers van Fish4Dogs smakelijke Award-winnaar

De Sea Jerky Tiddlers van Fish4Dogs vallen al vier jaar op een rij in de prijzen bij de Your Dog Magazine Product Awards. Zo’n winnaar hoort natuurlijk thuis in onze speciale Dierendag Woefbox. Maar wat is nu het geheim van dit product? En waarom is vis zo gezond. We gaan op onderzoek uit bij Fish4Dogs.

Ken jij de Sea Jerky Tiddlers al? Dit zijn snacks die voor 100% zijn gemaakt van vissenhuid. Die huid is geperst in blokjes van 15 millimeter. Daardoor zijn ze ideaal als snoepje voor kleine hondjes, zoals de Yorkshire Terriër, Teckel, Poedel, Shih Tzu, Chihuahua, Pomeranian, Mopshond en Terriër. Bij grotere honden kun je ze juist gebruiken als trainingssnack.

Smakelijk

Honden zijn dol op de pure, natuurlijke smaak. Deze snack valt niet voor niets steeds in de prijzen. Voor de calorieën hoef je het niet te laten; die is minder dan 2 calorieën per snack. De Sea Jerky Tiddlers bestaan voor maar liefst 85% ruw eiwit, 12% ruwe as een vetgehalte van 2,4% en nog 0,6% ruwe vezels.

Goed voor gebit

Daarnaast springt deze snack er uit, omdat het heel goed voor het gebit is. Tijdens het knabbelen worden de tanden schoongehouden. De ruwe textuur van vissenhuid helpt tandsteen verwijderen uit het gebit van jouw hond.

Fish4Dogs

Het bedrijf Fish4Dogs heeft alleen maar producten in het assortiment die van vis gemaakt zijn. Daarbij maken ze alleen maar gebruik van echte, verse vis. Honden (en ook katten) zijn dol op de sterke smaak en geur van producten met vis. Daarnaast is vis natuurlijk rijk aan Omega 3; een hoogwaardig, makkelijker verteerbaar eiwit, dat veel gezondheidsvoordelen biedt.

Goed voor de gezondheid

Waar Omega3 allemaal voor zorgt? Als je kijkt naar de vacht- en huidconditie van jouw trouwe viervoeter, dan zal je hier zeker verbetering in zien bij een visrijk dieet. De conditie van de vacht is beter en een droge, geïrriteerde huid komt veel minder voor. Daarnaast werkt Omega3 ontstekingsremmend, waardoor jouw hond minder te maken zal hebben met vermoeide en pijnlijke gewrichten. Viseiwitten zijn daarnaast makkelijker te verteren, waardoor je minder ongewenste darmbacteriën krijgt. Het is daarmee ideaal voor honden met een gevoelige maag of oudere honden met een langzamer spijsverteringssysteem.

Tarwevrij

Is jouw hond intolerant voor tarwe of andere granen? Dan zijn de producten van Fish4Dogs ook aan te raden. Zij gebruiken aardappel en erwten als koolhydraten, waardoor jouw hond minder snel gevoeligheidsreacties krijgt en wel veel vitamine C, B6 en Kalium binnenkrijgt.

Duurzaam product

Wist je dat als mensen vis eten, dat er maar 50% van de vis wordt gebruikt? Denk dan aan een stukje filet. De overige 50% is perfect eetbaar; zonde om weg te gooien vinden ze dus bij Fish4Dogs. Ze maken dus als het ware gebruik van het ‘afval’ van de visindustrie. Door de duurzame productiewijze wordt daarnaast de negatieve impact op het milieu ook nog eens geminimaliseerd. Zo is iedereen blij: de hond met zijn smakelijke voeding én de mens omdat dit bedrijf verspilling tegen gaat.

Kun jij niet wachten op de Dierendag WoefBox? Ga dan alvast voor meer informatie naar https://www.fish4dogs.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken