skip to Main Content

Heb je een vraag over WoefBox? Of over één van onze producten? Kijk eens in onderstaande FAQ. De meest gestelde vragen hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet.

Staat jouw vraag er niet tussen. Neem dan contact op via info@woefbox.nl.

Wat is een WoefBox?

WoefBox is dé cadeaubox speciaal voor jouw hond. Er zijn verschillende themaboxen verkrijgbaar met elk hun eigen inhoud. Denk hierbij aan hondensnacks, voeding voor jouw hond, hondenspeeltjes, verzorgingsproducten en andere leuke, verrassende artikelen voor jouw trouwe viervoeter.

Hoe bestel ik een WoefBox?

Ga naar ‘Bestel je WoefBox’ en maak je keuze uit de beschikbare WoefBoxen. Selecteer de box naar keuze en plaats deze in je winkelmandje. Reken je bestelling af op onze eenvoudige check out-pagina. En geef – indien gewenst – aan wanneer jij ‘m wilt ontvangen.

De WoefBox is beschikbaar voor ieder type hond, van kleine tot grote honden. Voor puppy’s hebben wij de speciale Puppy WoefBox.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Betaal in onze webshop met iDeal, Paypal of per bankoverschrijving.

Kan ik de WoefBox als cadeau laten bezorgen?

Ja, dat kan. Iedere WoefBox kan als cadeau afgeleverd worden op een adres naar keuze. Geef op de check out-pagina dan aan dat afleveradres en factuuradres van elkaar afwijken. Vul bij afleveradres de naam en adresgegevens in van de persoon die jij de WoefBox cadeau geeft.

Zit ik vast aan een doorlopend abonnement?

Nee, je zit niet vast aan een abonnement. De WoefBox is een eenmalig cadeau dat je eenvoudig via de webshop kan bestellen. Je betaalt voor één bestelling. Nogmaals een WoefBox ontvangen? Dan herhaal je het bestelproces gewoon. Je betaalt de WoefBox direct online.

Wat doe ik als ik niet tevreden ben?

Natuurlijk streven wij er naar iedere woefbox tot in de puntjes te verzorgen. Is dit nou toch niet helemaal gelukt dan willen wij dit graag weten op info@woefbox.nl

Wanneer wordt de WoefBox verzonden?

WoefBox-bestellingen worden dagelijks verzonden. Je kunt daarnaast desgewenst je ontvangstdatum aangeven. Na verzending ontvang je je box binnen één tot twee werkdagen.

Betaal ik verzendkosten?

Voor het versturen van de WoefBox binnen Nederland is de verzending geheel gratis. Let op: voor alle zendingen naar België en Duitsland rekenen we € 5,00 aan extra verzendkosten.

Waarom kan ik de exacte inhoud van de WoefBox niet zien?

Wij willen dat de WoefBox een leuke verrassing is voor zowel hond als baas. Vandaar dat wij de exacte inhoud niet verklappen op onze site. Uiteraard vullen we de box met leuke en smakelijke artikelen voor jouw hond. Wij garanderen dat de totale waarde van de producten hoger ligt dan de aanschafprijs van de WoefBox. Baas en hond worden zo altijd positief verrast!

Kan ik een abonnement afsluiten zodat ik automatisch alle themaboxen ontvang?

Nee, dit is (momenteel) niet mogelijk. Via onze nieuwsbrief en social media accounts houden wij je natuurlijk wel op de hoogte. Hier laten wij het weten, zodra er nieuwe themaboxen beschikbaar zijn.

Op de hoogte blijven:

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  • Like én volg ons op Facebook (geef daarbij aan dat je de berichten als eerste in je nieuwsoverzicht wilt zien én zet meldingen aan)
  • Volg ons op Instagram
  • Volg ons op Twitter

Is jouw vraag niet beantwoord? Heb je suggesties? Neem dan contact met ons op via info@woefbox.nl.

Back To Top
×Close search
Zoeken