skip to Main Content

Hoi, ik ben Anne en dit snoepje naast me is Candy. Sinds haar komst gaat het op mijn blog Simple Thoughts (waar alles lekker simpel is) veel over honden en vooral over Candy. Ze is de ster van het blog en zo voelt mevrouw zich ook, haha! Naast spelen, knuffelen en wandelen met Candy, ben ik dol op Disney, DIY en series kijken.

Mijn naam is Angie van den Broek, ik ben 28 jaar jong en woon samen met mijn vriend en onze huisdieren in Diessen. Ik ben een enorm grote dierenliefhebber en deel dat graag met andere! Ook hardlopen is een passie van mij, in het bijzonder samen met mijn hond Nestor.

Mijn naam is Jennifer Limbach en ik ben eigenaresse van WoefBox. De WoefBox is inmiddels al ruim een jaar verkrijgbaar in Nederland en België en hopelijk hebben jullie allemaal al eens een WoefBox mogen ontvangen (zo niet, probeer het eens en bestel een WoefBox voor je eigen hond of geef er een cadeau!). Om deze heerlijke verrassingsbox iedere maand te vullen met de lekkerste hapjes, leukste speeltjes en andere hondenproducten, heb ik mijn hondje Zara aangesteld als product manager.

Back To Top
×Close search
Zoeken