Dog choc, de speciale honden chocolade

Dog choc, de speciale honden chocolade

Geen paniek! Bij Woefbox gaan we niet experimenteren met chocolade en honden, maar we testen wel graag speciale honden chocolade uit!

Zoals jullie vast wel weten is chocolade nou niet echt een goede snack voor je hond. Je kunt alles lezen over honden en chocolade in het artikel “Chocolade, heel erg lekker, maar niet voor honden”

Toch is het wel erg leuk als je een nep chocolade hebt waar je een stukje van kunt afbreken voor je hond. Gezellig samen knabbelen op een stukje chocolade is toch super gezellig? Extra leuk, jij mag wel “echte” chocolade. Dat je hond nep chocolade eet is toch het perfecte excuus om zelf een stukje choco te eten? Hmm!

simple thoughts woefbox dog choc

 

Dog choc is suikervrij en veilig voor honden. Het is een echte reep die je makkelijk in stukjes kunt breken. Deze stukjes kun je ook nog iets kleiner breken. De repen zijn zacht van geur en smaken hemels, als we de verpakking moeten geloven…

Je hebt al kennis kunnen maken met een van deze repen in de Love your dog box, de box om je hond te laten zien hoe gek je op hem of haar bent. Naast deze reep zaten er ook een heleboel andere leuke en lekkere dingen in zoals honden parfum,  een schattige knuffel en mondwater.

Honden chocolade smaken

De honden chocolade is verkrijgbaar in 4 smaken, die allemaal verslavend lekker zijn volgens Candy.

simple thoughts woefbox dog choc

Dog Choc Chicken
Olies en vetten, Plantaardige bijproducten, Melk- en zuivelproducten, Vlees en dierlijke bijproducten (14% gevogelte meel) en Mineralen

Dog Choc Tripe
Olies en vetten, Plantaardige bijproducten, Melk- en zuivelproducten, Vlees en dierlijke bijproducten en Mineralen

Dog Choc Peanutbutter
Olies en vetten, Plantaardige bijproducten, Melk- en zuivelproducten,  Noten (4% pinda meel) en Mineralen

Dog Choc Salmon
Olies en vetten, Plantaardige bijproducten, Melk- en zuivelproducten, Vis en -bijproducten (4% zalm meel) en Mineralen

 


simple thoughts woefbox dog choc

Candy liet de repen maar niet alleen. Mevrouw had al een paar stukjes gesnoept en wilde eigenlijk alleen maar meer! Helaas Candy, vandaag heb je alweer genoeg honden chocolade gehad.

 

Heeft jouw hond al kunnen genieten van de DOG CHOC? Je kunt ze per smaak kopen in de Woefbox shop of bestel de love your dog box, daar zit ook een reep in (en een heleboel andere lekkere snacks!).

Related Products:

Dog Choc Zalm

1,49Verder lezen

Laat een bericht achter