Snuffle Dog Fries – frietjes voor je hond

Snuffle Dog Fries – frietjes voor je hond
Frietjes voor je hond? Ja! Nieuw in het assortiment bij Woefbox zijn deze heerlijke en we mogen toch wel zeggen leuke Dog Fries.

Op patatdag hoeft je hond zicht niet meer buitengesloten te voelen, want hij of zij kan nu genieten van een eigen portie frietjes. De Dog Fries zijn van het Belgische merk Snuffle, Belgische frietjes dus! Snuffle is ook het merk van het hondenbier. Ik weet zeker dat de frietjes nog lekkerder zullen smaken met een biertje erbij!
snuffle doggy fries review honden snack
De Dog Fries zijn gemaakt van aardappelmeel en maismeel, meer niet. Geen rare toevoegingen. Er zijn geen kleurstoffen, aroma’s, smaakversterkers of conserveermiddelen toegevoegd. Ze zijn niet gefrituurd en bevatten maar 0,8% vet. Je zou bijna kunnen zeggen dat het gezonde frietjes zijn.
snuffle doggy fries review honden snack
De Dog Fries zijn lang houdbaar, na opening worden de ze na 4 dagen wel minder crunchy. Voor het optimale crunch gevoel raden wij daarom ook aan om de honden frietjes binnen 4 dagen op te eten.
snuffle doggy fries review honden snack
Honden van 0-5 kilo mogen 20 gram per dag en honden boven de 20 kilo mogen zelfs 80 gram per dag. Een zakje van 40 gram zal dus niet snel niet meer crunchy zijn! Voor 1,70 heb je een zakje van 40 gram. Je vindt de Dog Fries hier.
snuffle doggy fries review honden snack
Ook Candy lust wel een portie Dog Fries. Sterker nog, ze lust wel een paar porties. Helaas moeten we ook nog aan de lijn denken. Je kunt de frietjes eventueel makkelijk in kleine stukjes breken. Al zijn ze natuurlijk het leukste om je hond lekker op te laten kauwen. Kijken en vooral horen hoe je hond er van geniet is voor ons weer een fijn extraatje. Crunch, crunch, crunch! Benieuwd hoe crunchy de hondenfrietjes zijn? Bekijk het filmpje van een smakkende Candy op haar Instagram pagina!
Heb jij de Dog Fries al eens gegeven aan je hond?

Related Products:

Xmas WoefBox

19,95Voorverkoop

2 Comments
Laat een bericht achter