Renske – kalkoen hartjes

Renske – kalkoen hartjes

Naast allerlei snacks om Candy even, heel even, mee te vermaken vind ik het ook fijn om af te wisselen met de beloningssnoepjes. Met deze hartjes kan ik Candy extra laten zien dat ze het heel goed heeft gedaan!

Candy vind het leuk om trucjes te leren. Ik ben er soms niet achter of het komt doordat ze weet dat ze lekkere snoepjes krijgt. Of omdat ze zo trots is op zichzelf dat ze gewoon een snoepje verdiend. In beide gevallen is ze erg blij met haar snoepje en als het uiteindelijk perfect lukt kijkt ze mij heel trots aan.

simple thoughts woefbox renske kalkoen hartjes

Deze gezonde beloning hartjes zijn alleen al door de vorm een extra beloning. Ten minste ik zou het super vinden om een lekker hartje te krijgen in plaats van een saai rondje. Het oog wil ook wat. Aangezien Candy ook gekker is op haar roze dekentje dan op haar groene, denk ik dat zij ook wel denkt dat het oog ook wat wil. Zo baas, zo hond. Of was het nou andersom?

simple thoughts woefbox renske kalkoen hartjes

De hartjes zijn gemaakt van, je raad het al, kalkoen. Verder zit er mais, lupine meel, aardappelen, rode bieten, lijnzaad, zonnebloem, lecithine en rozemarijn in. Ik vind het lekker klinken.

De kalkoen beloning bevat geen soja, tarwe gluten, rund, varken, pinda of melkproducten. Ook zitten er geen vlees bijproducten, e-nummers, GMO producten en chemische conserveringsmiddelen, anti-oxidanten, kleur-, geur- en smaakstoffen in. Het klinkt als een hele waslijst, maar het is juist goed dat dit er allemaal niet in zit. We kunnen echt zeggen dat dit een lekkere en gezonde beloning is!

simple thoughts woefbox renske kalkoen hartjes

De kalkoen hartjes zitten in een doosje van 150 gram. De snoepjes zijn geschikt voor alle rassen. Candy vind ze in ieder geval heel geschikt voor zichzelf. Wel een tip: bewaar de snoepjes in een pot die luchtdicht afsluit. Omdat Renske geen gebruik wil maken van rommel (goed zo!) kunnen de snoepjes zacht worden als je ze niet goed afsluit. Nou bewaar ik gelukkig de snoepjes en snacks altijd in een pot die goed afsluit, anders ben ik bang dat mevrouw zichzelf af en toe een snoepje geeft…

 

 

Related Products:

Laat een bericht achter