skip to Main Content
Dierendag Tips Voor Je Hond

Dierendag tips voor je hond

Dierendag nadert nu echt snel en veel baasjes gaan op het laatste moment nog snel op zoek naar een cadeau voor hun favoriete viervoeter(s). Je kan natuurlijk even naar de dierenwinkel en het eerste bot kopen dat je tegenkomt. Maar je kan het ook origineler aanpakken. Wij helpen je op weg met 5 gouden tips voor een ideale Dierendag:

Start de dag met een wandeling

Natuurlijk begin je vrijwel iedere dag met een wandeling, maar maak er deze keer eens echt iets speciaals van. Niet even snel poepen en plassen om de hoek, maar trek er met je hond(en) op uit. Het bos in de buurt, over de dijk langs het water, door paden en velden of lekker uitwaaien op het strand. Kijk eens wat er bij jou in de buurt te doen is en neem je hond mee voor een goed begin van de dag.

 

Hondenontbijt “Royal”

Terug van de wandeling hebben jullie natuurlijk honger en omdat je hond de bak met brokken inmiddels al wel kan dromen, gaan we deze keer voor een luxe ontbijt met een twist. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Renske Versvlees Maaltijd? Of wat extra Slobbersaus over de brokken? Smakelijk!

 

woefblog-september-woefbox-renske-review

 

Middag gymnastiek

Het royale ontbijt moet even een plekje krijgen, maar daarna is het tijd voor een spelletje. Iedere hond heeft zo zijn eigen favorieten hierbij. Rennen met een balletje, ravotten met een speeltouw, dog frisbee of apporteren? Het kan allemaal, zo lang jullie samen maar lekker bezig zijn. Goed voor de conditie van zowel hond als baasje en  voor het opbouwen van jullie speciale band.

 

Het grote cadeau

Bij Dierendag hoort ook een extra cadeau (vinden wij). Je kan zelf op pad gaan om je favoriete cadeaus bij elkaar te zoeken, maar je kan ons ook het werk voor je laten doen. De Dierendag WoefBox is een verrassingsbox met alles dat je hond leuk zal vinden. Heerlijke snacks, leuke speeltjes en andere handige / leuke producten. Leuk voor je hond en altijd een goede deal voor het baasje want voor € 21,95 krijg je een box ter waarde van meer dan € 30,00. Double Fun!

 

Quality time

Na zo’n inspannende dag is het tijd om samen even je rust te pakken. De hele dag heeft natuurlijk al in het teken gestaan van quality time met je hond, maar nu is het tijd voor de ontspanmodus. Lekker samen op de bank even bijkomen van de dag. En is je hond een echte tv-fanaat? Het is Dierendag, dus grote kans dat er een goede hondenfilm voorbij komt op de beeldbuis. En anders kijk je er gewoon eentje on demand. Wat dacht je van all time classic ‘Hachi’, ‘Beethoven’ of ‘Marley & Me’?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken