skip to Main Content
Honden Gaan Verkleed Op Vaderdag

Honden gaan verkleed op Vaderdag

Deze 9 honden gaan speciaal voor Vaderdag verkleed. We kwamen dit tegen op Dog Vacay en vonden dit te leuk om niet met jullie te delen!

Er zitten een heleboel ‘vader types’ tussen die we allemaal kennen. Scroll er eens rustig doorheen en laat ons weten wie jouw favoriet is of welke het beste bij jullie past!

 

De ‘altijd klaar voor de BBQ’ vader

 

dv_fathers_dayWe kennen hem allemaal wel, deze vader staat altijd klaar om de BBQ aan te steken. Weer of geen weer, zomer of winter. Altijd tijd voor een BBQ. Iemand nog een worstje?

 

De ‘vuilnisbak’ vader

dv_fathers_day

 

Is er een restje over? Hebben de kinderen het bordje niet leeg? Papa eet de restjes graag op. Hij kan daarbij een paar kilo aankomen, maar dan is er alleen maar meer vader om van te houden!

 

De business vader

dv_fathers_day

 

Zijn leven bestaat uit onderhandelen, deals sluiten en geld binnenhalen voor zijn gezinnetje. Hard aan de onderhandeltafel waar hij geen centimeter toegeeft. Maar wint hij ook de onderhandelingen met zijn kinderen die nog heel eventjes op willen blijven?

 

De ‘good life’ vader

 

dv_fathers_day

Lekker rustig aan doen en genieten van de goede dingen van het leven. Een goed boek, een goed glas wijn en een heerlijke luie stoel. Zo komt papa de dag wel door!

 

De golf vader

dv_fathers_day

 

Op de golfbaan, op het heerlijk gemaaide gras, voelt deze vader zich helemaal thuis. Altijd achter het witte balletje aan en tussendoor tijd voor een bakje thee. Hole-in-one!

 

‘Forever-young’ vader

dv_fathers_day

 

De leeftijd loopt langzaam wat op, maar in het hoofd blijft deze vader altijd jong! Dus pak je koffers en neem wat eten en drinken mee voor onderweg. Altijd op zoek naar een nieuw avontuur!

 

De hipster vader

 

 

Geen driedelig pak, geen stropdas en geen gepoetste leren schoenen. Deze vader gaat stoer gekleed over straat en is jong van geest. Hij gaat met zijn tijd mee, shopt het liefst online en let er goed op dat ook zijn kids hip over straat gaan!

 

De vakantie vader

dv_fathers_day

Deze vader staat altijd in de vakantie-modus. Relaxed, joviaal en altijd in voor de typische papa-op-vakantie-humor. ‘Wat zegt een aap die in een warm bad stapt? Oe-oe-Ah-ah’…. Iemand nog een goede grap?

 

De technische vader

dv_fathers_day

 

Altijd op de hoogte van de nieuwste technische snufjes en volledig ‘in charge’ van alle techniek in huis. Wifi-verbinding kapot? Papa maakt het! En ’s avonds zorgt hij er voor dat alle technische apparaten weer volledig worden opgeladen voor de nieuwe dag!

 

Fotograaf: David Morrison 

[shareaholic app=”share_buttons” id=”24911080″]

 

 

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken