skip to Main Content
Onafscheidelijk Hond En Kat Gaan Samen Op Avontuur En De Foto’s Zijn Adembenemend Mooi!

Onafscheidelijk hond en kat gaan samen op avontuur en de foto’s zijn adembenemend mooi!

In 2014 besloten Cynthia Bennett en haar vriend om samen een hond te adopteren. In eerste instantie wilde ze een golden retriever maar toen ze Henry voor het eerst in de ogen keken, wisten ze dat dit liefde op het eerste gezicht moest zijn. Toen Cynthia voor het eerst richting Henry liep om kennis te maken, kwam hij al naar haar toegerend en op het moment dat ze op de grond ging zitten, sprong Henry direct bij haar op schoot. Vanaf dat moment wist Cynthia dat dit de hond was die ze wilde. 
 
Het leven voor het drietal (Cynthia, vriend en hond) was geweldig. Ze verhuisde naar Colorado zodat ze in hun weekenden meer tijd vrij konden maken voor trektochten door de natuur. En uiteraard ging Henry mee op deze tochten! Hij genoot enorm van de lange wandelingen en van de onontdekte plaatsen.
 
Een paar maanden geleden besloot Cynthia haar ‘gezin’ uit te breiden naar vier. Ze wilde een kat adopteren, maar dan wel eentje die het niet erg zou vinden om mee te gaan op hun avonturen. Ze ging op bezoek bij een asiel en daar kwam ze Baloo tegen, een Siamese kat die ook al direct op haar af kwam rennen. En net als tijdens de ontmoeting met Henry, wist ze ook nu direct al dat Baloo de juiste kat voor haar was!
 
Maar Henry en Baloo moesten natuurlijk nog wel even kennismaken. Gelukkig ging ook dit gelijk goed en de twee werden direct maatjes. Ze wilden constant met elkaar spelen en vonden het ook heerlijk om lekker bij elkaar te liggen. En, heel belangrijk, zodra Henry werd uitgelaten liep ook Baloo gezellig een rondje mee. Cynthia nam Baloo daarom ook mee op hun trektochten en hij vond het geweldig!
 
Cynthia vindt dat Baloo’s gedrag inmiddels meer op dat van een hond lijkt, dan dat van een kat. Net als Henry, is ook Baloo enorm braaf en luistert hij perfect tijdens het wandelen. Baloo is erg gehecht aan Henry en wijkt geen moment van zijn zijde af. Hij ploft soms zelfs bij Henry op zijn hoofd neer om lekker te kunnen uitrusten. “Met ieder avontuur groeien Henry en Baloo verder naar elkaar toe” zei Cynthia dan ook in één van haar Instagram posts. De twee vriendjes gaan iedere wandeling weer samen mee en Cynthia is natuurlijk erg blij dat het zo goed gaat tussen deze twee. Henry is echt een grote broer voor Baloo en zorgt er altijd voor dat Baloo niks overkomt.
 
Wil je meer foto’s zien van de avonturen van Henry en Baloo? Volg hun Instagram account hieronder:
 
Instagram @henrythecoloradodog

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Back To Top
×Close search
Zoeken