skip to Main Content
PowAir Pakt Vervelende Hondengeurtjes Aan

PowAir pakt vervelende hondengeurtjes aan

PowAir maakt het hebben van een hond in huis nog leuker! Klagen over vervelende geurtjes hoef je namelijk niet meer te doen als je de Block, Gel, Spray of Penetrator van dit merk gebruikt. Deze producten pakken alle vier vervelende hondengeurtjes aan. In de Dierendag Woefbox ontdek naast een product ook een kortingscode. Voor die bij jou op de mat valt, zoomen wij alvast wat dieper in op dit merk.

Duikt jouw hond ook het liefst in een (stinkende) sloot en kruipt-ie dan het liefst in zijn favoriete hoekje op jouw bank? Heb je alles al geprobeerd tegen die natte hondenlucht? Of blijft de geur van jouw hond juist hangen in zijn mand? En dan hebben we het natuurlijk nog niet over de ongelukjes als braken, urineren of poepen in huis. In de meeste gevallen kan jouw trouwe viervoeter daar helemaal niets aan doen, maar jij zit met de stank.

Zonder chemische stoffen

Als dierenvriend wil je natuurlijk geen gebruik maken van chemicaliën of andere schadelijke stoffen. Gelukkig hoeft dat met PowAir ook niet. Dit is namelijk een natuurlijk product, waarbij verschillende essentiële oliën samen met krachtige enzymen worden gebruikt. Deze krachtige formule pakt de moleculen aan die de hardnekkige stank veroorzaken. Als je het product gebruikt, verdampen de de PowAir moleculen in de lucht. Ze worden als het ware als een magneet naar de stankmoleculen toegetrokken. Daar vindt vervolgens een reactie plaats. Een heel technisch verhaal, maar het gaat uiteindelijk om het resultaat – wat wij natuurlijk getest hebben – en dat is dat de geurtjes verdwijnen.

Verschillende PowAir producten

Het aanbod van PowAir bestaat uit vier producten. In welke situatie je voor welk product kiest? Wij zetten het op een rijtje:

  • Block: Krijg je die natte hondenlucht, maar niet uit je huis. Blijft het hoekje waar de mand staat altijd vervelend ruiken of stinkt je auto naar natte hond? Dan kies je voor de PowAir Block. 60-90 dagen heb je er geen omkijken naar en heb je geen last van stank.
  • Gel: Grotere ruimte stankvrij krijgen; dan werkt de Gel precies het zelfde als de Block. Deksel van het potje en het 60-90 dagen maakt de stank geen schijn van kans.
  • Spray: Ongelukje gebeurt? Heb je al gepoetst, maar blijft de geur hangen? Geen probleem, dan spray je even in de rondte en je kunt weer genieten van een fris huis. De PowAir Spray is veilig voor alle typen bekleding en stof.
  • Penetrator: Gebeurde dat ongelukje nou net op dat fijne tapijt? Dan moet je de Penetrator Spray gebruiken; dat is echt de krachtpatser van het stel. Deze spray trekt diep in de stof en bindt de strijd aan met de stankmoleculen.

Alle stank aanpakken

De producten zijn trouwens niet alleen geschikt voor hondeneigenaren. Eigenlijk zijn ze in iedere situatie heel goed te gebruiken. Zo kun je er bijvoorbeeld ook rooklucht, tabaksgeur, maar ook een zweetlucht mee verdringen. Heb je je huis te koop staan of verkoop je regelmatig gebruikte spulletjes, dan wordt dit product ook getipt. Ideaal!

Kun je niet wachten op de Dierendag WoefBox? Ga dan alvast voor meer informatie naar https://pow-air.nl/.

Geef een reactie

Back To Top
×Close search
Zoeken