skip to Main Content
Renske één Van De Vaste Partners Van WoefBox

Renske één van de vaste partners van WoefBox

Renske is één van de vaste partners van WoefBox. Welke producten je in onze boxen treft, gaan we natuurlijk niet verklappen. Wat we wel kunnen vertellen, is dat jouw hond of puppy er zeker van gaat smullen. Zelfs de slechtste eters geniet namelijk van de smaakvolle producten van Renske Natuurlijke Diervoeding.

Wat dierenvoeding betreft, is er natuurlijk ontzettend veel keuze. Het verhaal van Renske springt er wel uit. Samen met haar man Jan heeft ze eerst jarenlang succesvol Golden Retrievers gefokt. Ze wonnen alle shows en ook in de jacht blonken de honden uit. Dit succes kun je alleen maar bereiken met goede voeding. Voeding die er destijds – dan hebben we het over 25 jaar geleden – in Nederland eigenlijk niet was. Of zoals Renske altijd zegt: “Hondenbrokken, waren toen nog afgeleid van koeienbrokken. Dat vulden wij destijds zelf aan met vers vlees van de slager. In Engeland waren ze veel verder; daar zijn we toen gaan kijken.”

Inmiddels bestaat Renske Natuurlijke Diervoeding 25 jaar. Nog steeds studeert Renske iedere dag minimaal een half uur, zodat ze volledig op de hoogte van alles is op voedingsgebied. En ook haar man Jan volgt de innovaties op de voet. Bij dit duo – en dat geldt voor alle medewerkers van die bedrijf – draait het niet om het geld, maar om het dierenwelzijn. Zij willen het beste voor hun honden én dus ook voor jouw hond. Zelfs als een product erg succesvol is, durft Renske het onder handen te nemen. “Door mijn kennis – in combinatie met de vele gesprekken met baasjes – weet ik dat dit product nog beter kan. Dan moet je niet rustig afwachten, maar blijven innoveren en zorgen voor de beste voeding.”

Het aanbod van Renske Natuurlijke Diervoeding is enorm. Niet alleen voor honden, maar ook voor katten, hebben ze alles op het gebied van voeding. Of het nu gaat om brokken in allerhande smaken, vers maaltijden of zelfs biologisch – het is er allemaal. Alle voeding is zo vers mogelijk én kun je variëren, want zeg nou zelf: wij willen toch ook steeds iets anders én vers op ons bordje. Dankzij Renske kunnen de dieren zelfs met het gezin mee eten. “Als er bij ons zalm op tafel staat, dan krijgen de hondjes dat ook. Dat is niet alleen leuk; je krijgt er ook nog eens een gezond en levendig dier voor terug. Voeding speelt namelijk een belangrijke rol bij de gezondheid, het gedrag, de prestaties en het uiterlijk van honden en katten.”

Opvallend is ook het dagelijkse contact dat Renske heeft met baasjes. Als je namelijk naar Renske Natuurlijke Diervoeding belt met een vraag, dan is de kans groot dat je haar aan de lijn krijgt. Ook op de evenementen en beuren waar haar producten worden gepresenteerd is ze vaak zelf aanwezig om baasjes te woord te staan. Dat is ook de jury van Ondernemerprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg opgevallen. Renske van den Berg behoort dit jaar dan ook tot de drie genomineerden die genomineerd zijn voor deze prestigieuze ondernemersprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken