skip to Main Content
Thee Voor Honden? Je Ontdekt Doggy’s Cuppa In De Dierendag Woefbox

Thee voor honden? Je ontdekt Doggy’s Cuppa in de Dierendag Woefbox

Thee voor honden? Wist jij dat dat bestond? In de Dierendag Woefbox maak je kennis met Doggy’s Cuppa. Dit Britse merk heeft maar liefst acht verschillende smaken. Het is ontwikkeld door dierenarts Veneta Kozhuhrova, die gespecialiseerd is in voeding voor honden. Wat de thee doet? Zoals ze dat zelf zegt ‘het geeft de gezondheid van je hond een boost met een dagelijkse dosis gezonde kruiden’.

Bij de ontwikkeling heeft Veneta gebruik gemaakt van haar kennis als dierenarts. Zij weet wat de meest voorkomende problemen zijn en wat hierbij nodig is. De theetjes zijn rijk aan vitamine, mineralen en antioxidanten. Daarnaast zijn ze cafeïnevrij en worden er geen conserverings- of smaakmiddelen aan toegevoegd. Dat laatste maakt thee voor mensen juist zo gevaarlijk voor honden; de cafeïne die in onze thee zit kan een hond vergiftigen, waaraan hij of zij zelfs kan overlijden.

De gezonde hondenthee van Dobby’s Cuppa ‘smaken’ leveren hun bijdrage aan het welzijn van jouw hond. We zetten ze op een rijtje:

  • Morning Brew: zorgt voor een nieuwe dosis energie in de ochtend.
  • Evening Brew: laat jouw hond ontspannen in de avond en bevordert een goede nachtrust.
  • Fitness Brew: na een dag in het veld, kan jouw hond deze thee wel gebruiken. Het bevordert het herstellend vermogen en de hydratatie. Daarnaast is het goed voor het uithoudingsvermogen van de hond.
  • Detoxing Brew: heeft jouw hond vaak problemen met de nieren en/of urniewegen, dan is deze detoxthee een aanrader.
  • Calming Brew: dit is absoluut de bestseller; deze thee kalmeert, verlicht de angst en vermindert stress bij jouw hond.
  • Rejuvenating Brew: voor de oudere honden is er deze thee die het immuunsysteem versterkt en de dagelijkse gezondheid va jouw hond stimuleert.
  • Slimming Brew: is jouw hond iets te zwaar, dan bevordert deze thee gewichtsverlies op gezonde wijze. Het metabolisme krijgt een kick-start. In Groot-Brittannië is dit een groot probleem. Diabetes onder honden blijft stijgen en één op de vier honden heeft zelfs problematische obesitas.
  • Soothing Brew: deze thee brengt verlichting bij maagproblemen. Onsmakelijke winderigheid wordt tegengegaan, net als een opgeblazen gevoel. Het ondersteunt een goede spijsvertering.

De kruidenthee van Doggy’s Cuppa is geschikt voor alle rassen en leeftijden. Alleen puppy’s die jonger zijn dan vier maanden en zwangere of zogende teefjes mogen deze drankjes niet. Het duurt vaak minimaal een maand tot de gezondheidsvoordelen merkbaar zijn.

Thee voor honden… Waarschijnlijk moest je er in eerste instantie ook om lachen. Maar het idee achter deze producten is wel heel bijzonder. Deze dierenarts wil namelijk het beste voor jouw hond. Daarom is ze zelf een product gaan ontwikkelen. Volgens haar zijn er namelijk maar al te veel bekende merken, die – mooi verpakt en soms zelfs met een keurmerk van dierenartsketens – troep maken. In deze producten zitten vaak goedkope granen, verborgen suikers, zouten en andere kunstmatige toevoegingen.

Doggy’s Cuppa wil de gezondheid van honden verbeteren en zo vervelende ongemakken voorkomen. Zo voorkom je ook torenhoge dierenartsrekeningen, aldus Veneta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken